Hit na internetu: svi se smiju ovoj kući: jesu li majstori bili...

Hit na internetu: svi se smiju ovoj kući: jesu li majstori bili pijani kada su je gradili?

532
0
SHARE

BEZ TEKSTA OSTANEMO KADA GLEDAMO NEKE GRAĐEVINE, NEKADA NE MOŽEMO DA SE NE DIVIMO KADA VIDIMO NEKE IMPRESIVNE GRAĐEVINE, ALI OVDJE JE RIJEČ O NEČEMU POTPUNO DRUGAČIJEM, SIGURNO SE I VI PITATE OVDJE O ČEMU JE RIJEČ:

– nije nimalo lak građevinski posao, njega ne može bilo ko da radi, ne potcjenjujte te radnike, njihov trud nemojte nikako da zanemarujete. Dosta vremena radnici provode i ulažu zaista dosta napora da bi nešto uspjeli sagraditi.

Nije tu samo riječ o gradnji, kada se gradi kuća, ona mora da bude odrađena po planu koji je pripremljen, sve mora da bude usklađeno. Raspored prozora pogotovo, kao i vrata na istoj kući o kojoj govorimo. Danas vma donosimo nešto sasvim drugačije.

Ovdje možete da vidite primjer kako ne trebate da gradite kuću, ovo je slobodno možemo reći, primjer loše gradnje, zapitati ćete se i sami šta su ovi ljudi radili kada su gradili kuću, jesu li uopšte oni i stručni za ovaj posao ili ne…

Ovu kuću dobro pogledajte, a potom nam recite da li vi nešto čudno uočavate ovdje ili ne… malo bolje pogledajte, a potom i razmislite, kada bolje pogledate, vidjeti ćete da nije puno razmišljao onaj koji je gradio kuću.

Samo pogledajte raspored prozora i vrata, ovdje treba dosta napora da se uloži da biste došli do njih, zar ne? Umjesto da ovo bude jednostavno kuća, na kraju se pretvorilo u jedan veliki problem.

Jeste li vi nekada vidjeli neke slične kuće ili ne? Pišite nam i pošaljite fotografiju, kako bismo mogli vidjeti. Hvala što nas pratite.

NO COMMENTS