Haos u studiju nastao zbog kletve na Miljanu: Marko nije mogao slušati...

Haos u studiju nastao zbog kletve na Miljanu: Marko nije mogao slušati gluposti i napustio emisiju uživo, a Kulićeva krenula za njim (video)

286
0
SHARE

MARIJA KULIĆ SE ŽESTOKOK POSVAĐALA SA GOCOM I TO ZBOG KĆERKI, KAO I NAVODNE KLETVE KOJE JE ZADRUGARKA UPUTILA OVOJ MLADOJ NIŠLIJKI.

Svađale su se i prepirale zbog jedne situacije u rijalitiju, da Marko nije mogao više to podnijeti, napustio je studio, a za njim je odmah krenula i Miljana Kulić.

Mariju Kulić je interesovala šta znači kletva: Sjetićeš se ti mene na porođaju.

Goca se branila POnovo sam to ponovila, tada dok smo bili u svađi, ona je takva, paranoja me uhvati, napala me je i nazvala je mog sina pedofilom.

Miljanina majka je nastavila džaba sve kad krava da deset litara mlijeka, ako će ga prosuti kasnije. Možda je htjela pomoći mom djetetu da bi drugi rekli da je dobra, a potom je Marko Miljković ustao i u jednom trenutku rekao ne mogu da slušam ove gluposti, i tako napustio studio.

Miljana je bijesna ustala, krenula je da napušta studio, a voditelj je rekao da ovo nije Zadruga, da ovdje nema ulaženja i izlažena.

Ukoliko ti nećeš da pričaš sa mnom…

Ipak, nećemo vam sve detalje otkrivati, najbolje će biti da vi ovo pogledate i da se sami uvjerite šta se sve dešavalo i kakve su sve riječi izgovorene tokom svađe Goce Džehverović i Marije Kulić, majke Teodore i Miljane.

Da li je ovo prešlo svaku granicu normale ili ne? Da li nam vi imate nešto poručiti ovim putem, jer ovo je stvarno otišlo daleko, a mi smo ostali iznenađeni zbog svega što se odvijalo tokom rasprave ove dvije žene.

NO COMMENTS