Grupa muškaraca napala muža ispred kuće – a kad je žena izašla,...

Grupa muškaraca napala muža ispred kuće – a kad je žena izašla, HAOS je napravila! (VIDEO)

512
0
SHARE

Ko kaže da u teškim situacijama samo muškarci ispadaju heroji? Žene su nesumnjivo, itekako borbene i snalažljive, a ova situacija je i dokaz tome.

Obično su oni koji nam pružaju zaštitu i brane nas kad nas neko napadne – upravo muškarci, ali se ova žena iskazala kao prava junakinja nakon što je svom mužu priskočila u pomoć.

Njega je skupina nepoznatih muškaraca napala ispred kuće.

Riječ je o novinaru Abidu Ali Khanu iz Indije. Nepoznati muškarci ušli su jednog dana u njegovo dvorište i bez ikakvog razloga počeli da ga tuku. Da mu u pomoć nije pritekla njegova žena, vjerovatno bi ga oni i ubili… Novinar Abid Ali samo je razgovarao s nekim na telefonu i stajao na kapiji ispred svoje kuće kad su se muškarci pojavili i počeli ga tući. Žena ga je spasila tako što je počela pucati na njih (imala je dozvolu za posjedovanje revolvera)

Napadači su se nakon toga razbježali – i vjerujemo da im više nikad neće pasti na pamet da nekog počnu tući – ili bar ne ovog novinara i usuditi se da se suoče s njegovom ženom.

Incident je snimljen na nadzornoj kameri.

Video snimak sa nadzorne kamere objavljen je na Dailymotion stranici i u samo tri dana prikupio je više od 20 hiljada pregleda.

Mnogi korisnici su pohvalili Abidovu ženu u komentarima i napisali da je obavila sjajan posao, te da je veoma hrabra. Međutim, iako su mnogi iskazali svoju podršku i napisali da čak zaslužuje nagradu za to, drugi se nisu složili s time i počeli su je ismijavati u komentarima.

Pa ne zna čak ni da koristi revolver! Mrzim kad ljudi drugima daju da se koriste nečime što ne znaju koristiti, napisao je jedan korisnik u komentarima.

Šta vi mislite? Da li je ova žena bila hrabra i da li zaslužuje sve pohvale – ili ipak ne?

NO COMMENTS