Grom Mu Je Srušio Hrast -Ono Što Je Ovaj Domaćin Pronašao U...

Grom Mu Je Srušio Hrast -Ono Što Je Ovaj Domaćin Pronašao U Njemu Promijenit Će Mu ŽIVOT

600
0
SHARE

Nekada je zaista čudno šta sve možete da pronađete u predmetima za koje nikada ne biste ni pomislili da se nešto skriva u njima. Da li znate za onu priču o jednom bračnom paru, koji su željeli da renoviraju svoju kuću, a prilikom renoviranja naišli su na jedan mrtvački kovčeg. Nije to bio veliki kovčeg, radilo se o jednom manjem. Imamo nekoliko takvih bizarnih slučajeva, to nije slučajnost da neko nešto pronađete.

 

Naša današnja tema je ipak drugačije tematike, jer se ovdje radi o nečemu lijepom. Ne tako česta situacija, možemo reći i nesvakidašnja se dogodila u Srbiji, u mjestu Aranđelovac, kada je porodica Mitrović pronašla nešto u svom dvorištu. Bilo je nevrijeme taj dan, a porodica je primjetila kako je grom udario u njihov stari hrast. Od njega ništa skoro nije ostalo, a prasak je odjeknuo.

Stari hrast je bio star preko stotinu godina, a kada ga je grom udario, on je bio sav uništen. Smatrao je simbolom svog dvorišta, jer je njega posadio njegov pradjeda. Hrast je baš simbol bio, a potom ga je elementarna nepogoda uništila do kraja. Sve uspomene koje je imao sa ovim hrastom su otišle, nestale u sekundi. Bilo je krivo čovjeku zbog toga, ali ipak, nije htio da ga pomjera sve do sljedećeg dana. Marko Mitrović, koji je vlasnik kuće i dvorišta u kojem je grom udario u hrast je izašao napolje sa motornom pilom kako bi osjekao drvo do kraja.

Idućeg dana, proljepšalo se vrijeme, nije bilo ni blizu kao prethodnog dana, vidio je idealnu šansu da iskoristi da ukloni ostatak hrasta. Krenuo je da siječe grane, a potom je ostao iznenađen. Naime, on je u drvetu vidio nešto krajnje čudno, nešto što ga je ostavilo bez teksta i nešto što mu je promijenilo život zauvijek. Šta je to u pitanju, pogledajte i sami ovaj video prilog:

 

NO COMMENTS