Granite, gdje je sada orao? I Srbi dočekali svoju slavu, fotografija koja...

Granite, gdje je sada orao? I Srbi dočekali svoju slavu, fotografija koja je u ekspresnom roku obišla Balkan

448
0
SHARE

IZVINI, GRANITE DŽAKA, ALI JE OVO NAŠA MALA OSVETA.

Ovo ne izgleda kao da se naslađujemo ovome, ali nije isto tako ni da se ne naslađujemo. Pobjedom protiv reprezentacije Švajcarske od 1:0 u Osmini finala, Švedska je prošla dalje u četvrtfinale gdje ih čeka susret sa reprezentacijom Engleskom.

Nekima je pao poraz Šavajcarske mnogo teže nego drugima. Jedan od takvih je svakako Granit Džaka kojeg smo svi mi upamtili ovih dana po simbolu kojeg je pravio rukama nakon što je postigao pogodak protiv reprezentacije Srbije u grupnoj fazi drugog kola svjetskog prvenstva.

Izgleda da je baš pokisao nakon poraza od Švedske.

Da to nije radio kako bi provocirao Srbe i njen narod, pa se psihički sad toliko istrošio, možda bi on u osmini finala bio malo bolji, a ne da bude među najgorim igračima na terenu koje je proveo na utakmici protiv skandinavske zemlje Švedske.

Na Twitteru se jedan status pojavio, koji je razne reakcije izazvao, a evo o čemu se ovdje radI:

Ovo u vezi sa Kosovom je ubjedljivo najveći mit. Albanci su još 81.godine tražili nezavisnost, a znamo kako reaguju na slične situacije u njihovoj zemlji ostale zemlje, ne, oni nisu nikada genocidni fašisti, moraju tu ulogu da dodijele nekom drugom.

Za koga vi navijate u ostatku prvenstva, da li vam je favorit Hrvatska ili neka druga reprezentacija, pišite nam vaše mišljenje u vezi ovoga, ostanite i dalje uz nas dragi naši.

NO COMMENTS