GENIJALNO: Norvežani Imaju Posebnu Taktiku Za Izvlačenje Traktora Iz Blata – Oduševiti...

GENIJALNO: Norvežani Imaju Posebnu Taktiku Za Izvlačenje Traktora Iz Blata – Oduševiti Će Vas Ideja

639
0
SHARE

DA LI STE VI POLJOPRIVREDNICI KOJIM SLUČAJEM? DA LI ZNATE ŠTA TO SMETA KADA JE MOKRO VRIJEME? VELIKI PROBLEM PREDSTAVLJA RUKOVOĐENJE TIH MAŠINA, NA MOKROM TERENU JE JAKO TEŠKO RADITI BILO ŠTA. VELIKA MUKA JE KADA VAM SE MAŠINA ZAGLAVI, POGOTOVO AKO SE RADI O TRAKTORU. ON KADA SE ZAGLAVI U VELIKOM BLATU, TEŠKO GA JE IZVADITI.

U tom trenutku, vi ćete odmah donijeti drugu mašinu, kako biste riješili problem koji vam se dogodio. Kada je riječ o Norvežanima, oni su tu drugačiji. Oni imaju jedan poseban metod koji im pomaže, a to je kako da na genijaln način izvuku traktor iz blata. Ništa posebno vama nije potrebno. Ostanite i dalje s nama…

 

 

Posebnu caku imaju norvežani, njihovi seljaci su smislili zaista odličnu i genijalnu ideju, izvući ćete od sad lagano traktor iz blata. Ono što će vam biti potrebno je obični štap, kao i kanap, to će vam pomoći da bez problema izvučete traktor ako upadnete u veliki problem. Našli smo rješenje u sistemu poluge. Ove stvari morate uraditi, a evo o čemu je riječ ovdje:

 

 

– potrebna su vam dva parčeta drva i kao dva komada lanca, a onda sjajan osjećaj za gas, to je ono što je jako potrebno kod ovog trika. Sve će vam se ostalo samo reći u video zapisu. Oduševljeni ćete biti sada kada pogledate o čemu je riječ:

Pripremili smo za vas ovaj video zapis, sigurno da će vas oduševiti i da ćete ostati bez teksta, baš kao što smo i mi dok smo ga gledali…

 

NO COMMENTS