Gastoz poslije pobjede progovorio o Luni, a ono što je rekao o...

Gastoz poslije pobjede progovorio o Luni, a ono što je rekao o njihovom odnosu baca sjenku na priče da nisu bili zajedno (video)

220
0
SHARE

NENAD MARINKOVIĆ GASTOZ JE KAO POBJEDNIK ŠESTE SEZONE RIJALITIJA KUĆI ODNIO ČAK 70 HILJADA EURA, A NAKON OSVOJENOG PRVOG MJESTA PODIJELIO JE I SVOJE UTISKE U RAZGOVORU SA SRBIJANSKIM TELEGRAFOM.

Dotakli smo se i teme o kojoj se dosta polemisalo prethodnih deset mjeseci, radi se o odnosu i vezi sa Lunom Đogani.

A kako je on reagovao na pitanje o pomenutoj temi, i zbog čega njegov odgovor baca sjenku na tvrdnje da oni nisu bili zajedno, možete da pogledate u našem video zapisu ovdje:

Nenad Marinković Gastozz priča o Luni

Da li ste znali da je Gastozzov drug u jednom intervjuu za Telegraf rekao kako njegov otac nije želio da oženi njegovu majku iz razloga što je Goca radila kao konobarica. Svetislav Sinđelić Đuro kako je ima Gastozovom ocu ima petero djece, priznao je sve, samo nije njega.

NA početku, Gastozzu je bilo teško sa majkom u Francuskoj, sastavljali su jedva kraj s krajem, ali na kraju, novac koi je zaradio, on je odlučio da preuzme restoran u kojem je njegova majka radila, i tako je postao ugostitelj. Gastozzu je jako teško bilo kada je ostao bez svoje majke u decembru prije dvije godine, teško je to podnio, a sebe je okrivio jer ju je pustio da ode iz Beograda, mislio je da ne bi tako bilo.

Inače, Gastozz je već ranije pobijeđivao u rijalitiju Parovi, ovo mu je druga pobjeda. Učestvovao je u velikom broju rijalitija, a svi su se iznenadili kada je on odbio učešće u rijalitiju Zadruga, odnosno ostao je vjeran Parovima.

NO COMMENTS