Fotografiju Harisa Džinovića ćete dva puta gledati: Bez šešira je u potpuno...

Fotografiju Harisa Džinovića ćete dva puta gledati: Bez šešira je u potpuno drugačijem izdanju

344
0
SHARE

JEDAN OD ONIH PJEVAČA KOJI SKORO DA I NEMA NEKU LOŠU PJESMU JE HARIS DŽINOVIĆ, ON JE SNIMIO VELIKI BROJ HITOVA, A NJEGOVI KONCERTI ŠIROM SVIJETA SU NA NEKI NAČIN I OBILJEŽILI KARIJERU OVOG BOSANSKOHERCEGOVAČKOG PJEVAČA, A NJEGOV PREPOZNATLJIVI STAJLING JE UVIJEK ISTI, KOJEG SE ON NIJE GODINAMA ODRICAO. NAMA JE I JASNO ZBOG ČEGA JE TO TAKO.

Ipak, mali dio publike samo pamti pjevača bez upečatljivog šešira, jedna stara fotografija nam otkriva kako bez njega izgleda Haris Džinović.

Rijetko ko zna da se Haris bavio u mladosti ribolovom, da i danas voli da peca, a mnogobrojne fanove je iznenadilo njegovo pojavljivanje u kupaćem kostima bez šešira, sigurno na ulici da ga vide takvog ga ne bi mogli prepoznati.

Svi se slažu ipak u jednom, Haris Džinović ima prepoznatljiv šarm zbog kojih je sigurno omiljen u svim generacijama ljudid. U nastavku ćete moći vidjeti i još neka njegova starija izdanja, pogledajte samo kako je Ceca izgledala u periodu 1995.godine, dok je tada još uvijek bila jedna od seks simbola estrade.

Potom vam donosimo fotografiju folkera Ace Lukasa i pop diva Jelene Karleuše od prije 14 godina, slika je nastala 2004.godine, a oni su ovako izgledali, obratite pažnju na ovo:

Da li ste se iznenadili zbog njihovog izgleda ili ne? Pišite nam vaše mišljenje dragi naši, hvala vam što nas pratite i dalje.

NO COMMENTS