Evo kako je protekao prvi susret Mikija i Nadežde: Ona mu pokazala...

Evo kako je protekao prvi susret Mikija i Nadežde: Ona mu pokazala srednji prst, a njegova reakcija zapanjila javnost (Video)

515
0
SHARE

U prvoj sezoni jednog od najgledanijih rijaliti programa ikad, Zadruga, imali smo priliku biti dio mnogih ljubavnih romansi, koje su se gradile i raspadale na malim ekranima. Jedan od tih parova su i Nadežda Biljić i Miki Đuričić, koji su imali aferu u prvoj sezoni, a sada su se opet sreli i u drugoj sezoni Zadruge. Njihov odnos je uvijek bio jako turbulentan, ali svi su ostali iznenađeni kada je pjevačica prvi put kada je ugledala Mikija pokazala mu srednji prst.

Gest, koji je bio jako jasan, Miki je prokomentarisao sarkastično se zahvaljujući, te je konstatovao da je vjerovatno to i zaslužio od nje, pa će se držati što dalje od nje, kako očigledno ne smije ni da joj se približi. Nadežda se veselo nasmijala na ovaj komentar, a onda je prišla i zagrlila svog bivšeg ljubavnika, nakon čega su ubrzo i ostali shvatili da je bila riječ o internoj šali između bivšeg para. Kako je to zapravo izgledalo, pogledajte u video prilogu koji vam donosimo ispod članka.

Niko nije mogao znati u kakvom su odnosu Nadežda i Miki, kako ih se poslije prve sezone nije viđalo zajedno, a iako je Miki komentarisao pred kamerama mnoge situacije koje su se izdešavale na imanju u Šimanovcima, nikad nije otkrio da li je u kontaktu sa bivšom djevojkom. Čini se kako su ipak prešli preko razlika zbog kojih su se razišli, te da su sada opet na nivou prijatelja, a u narednim mjesecima ćemo vidjeti da li će se probuditi i stare strasti između njih.

NO COMMENTS