“Džaba ti sedmo nebo, volim te više” Bivša supruga Nebojše Glogovca objavila...

“Džaba ti sedmo nebo, volim te više” Bivša supruga Nebojše Glogovca objavila je ovu fotografiju koja nikog nije ostavila ravnodušnim

690
0
SHARE

Nebojša Glogovac, popularni glumac je sinoć umro na Institutu za onkologiju, nakon kraće bolesti, rođeni Trebinjac je izgubio život. Umro je u 48.godini života i mnogi su u žalosti zbog toga.

Jedna obična fotografija koja je nastala jučer u Herceg Novom više ne izgleda obično na Facebook profilu Mine Glogovac, slikarke po zanimanju. VIše ta slika ne izgleda obično. Bivša supruga Nebojše Glogovca je prije nekih pola godine objavila ovu fotografiju, koja sada ima posebno značenje. Izraz sedmo nebo je sada jako posebno za nju.

 

 

Prije nekoliko godina ova slikarka je imala jednu samostalnu izložbu, ona je nosila naziv SEDMO NEBO. Svoj privatni život su uvijek krili daleko od javnosti, ali je konačno ova izložba bila na kojoj su se svi pojavili kao porodica.

 

Saučesnik historije, čovjeka i prirode je nebo, ono je i svjedok evolucije, sve što je vječito ali i prisutno i ono što se svakog trena mijenja.

Historičar je napisao kritiku povodom Minine izložbe. Jedna obična fotografija danas predstavlja potpuno novo i drugačije značenje. 1996.godine su se vjenčali Nebojša i Mina, a njih je Vojin Ćetković vjenčao, a oni imaju u braku i dvoje djece.

Nakon što su se razveli, njih dvoje su ipak ostali u prijateljskim odnosima. Nisu se nikako ni svađali.

 

Region je u šoku još uvijek. Niko ne može da vjeruje da ga nema više. Iza sebe ima toliko djela, otišao je kada je mogao najviše da doprinese. Svi tuguju za njim, a Nebojša će ostati svima urezan u srce. Bio je stvarno veliki glumac i veliki čovjek.

 

NO COMMENTS