Dva Litra Kole Su Sipali U Rezervoar BMW-A, A Nećete Moći Povjerovati...

Dva Litra Kole Su Sipali U Rezervoar BMW-A, A Nećete Moći Povjerovati Šta Se Desilo

596
0
SHARE

SVI ZNATE KOLIKO JE MOGUĆIH EKSPERIMENATA URADITI SA KOKA KOLOM… TO JE NAJPOZNATIJE GAZIRANO PIĆE NA SVIJETU, PROJEKAT AMERIČKE KOMPANIJE. NEKI LJUDI SMATRAJU DA KOLA NIJE BAŠ ZDRAVA ZA LJUDE, POGOTOVO JER JE PREPUNA ŠEĆERA, NEKI GOVORE DA STVARA OVISNOST ZBOG KOFEINA KOJEG IMA U SEBI.

 

 

Neke osobe koka kolu koriste kao sredstvo za čišćenje pločica, fuga i drugih stvari. Neki su pokušavali raditi eksperiment sa pranjem kose, a kosa je postajala mnogo volja, sa mnogo boljim volumenom.

Naša današnja tema je koka kola u rezervoaru automobila. Da li ima išta gore za vas kada pogriješite gorivo? Nema ništa gore, jer možete da napravite štetu koja će vam napraviti velike probleme.

Jedna ekipa sa TechRax-a se najbolje uvjerila u štetu koju su napravili kada su odlučlili da unesu koka kolu u svoj rezervoar.

 

 

 

Naime, htjeli su da vide kako će ići ako stave koka kolu u rezervoar, najpoznatije američko piće su odlučili nasuti u rezervoar BMW-a. Potom su krenuli da voze. Nakon jedne minute vožnje, oni su čuli mjehuriće, shvatili su da je to jedna velika greška za njih. Desila se karbonizacija.

Upalila im se lampica na motoru, odnosno znak da je došlo do greške ovog motora. Znalo se da se radi o pougljenisanju.

Na kraju nisu mogli više da voze, oni su stali, nisu imali drugog izbora, osim da voze automobil do prvog majstora, da ga popravi. Šteta na automobilu je bila 1500 dolara. Oni su zbog eksperimenta morali toliko da iskeširaju.

Ovo je samo dokaz da ne trebate ništa da radite slično, da ne biste imali nikakvih problema. Oni su odlučili isprobati eksperiment, ali im nije išlo od ruke, što i sami možete vidjeti.

Sada vas ostavljamo da pogledate ovaj trik sa koka kolom u rezervoaru automobila, da li je ovo jedna od najluđih ideja koje ste imali priliku vidjeti ili ne? Pišite nam vaše komentare ovdje…

NO COMMENTS