DRAGAN KOJIĆ KEBA negira da je rom: Dobro pogledajte njegovu fotografiju od...

DRAGAN KOJIĆ KEBA negira da je rom: Dobro pogledajte njegovu fotografiju od prije 40 godina, a sami procijenite…

3042
1
SHARE

Kada spomenemo ime KEBA, tada odmah pomislimo svi na pripadnike romske nacionalnosti, zar ne? Poznato je svima kako je Keba muzičar koji ne želi da prizna da je ciganin, odnosno da je rom. Time se nimalo on ne diči, dok imamo neke muzičare koji ponosno kažu da su romi. Do sad je Keba tužio i nekoliko medija, jer su navodno dokazivali da je on rom. Dobio je neke optužbe protiv njih.

 

 

Nije potreban nama nikakav sud da li je on ciganin ili ne, sami možete da procijenite neke stvari. Ovdje imamo fotografije sa njegovih naslovnih strana albuma koji su stari. Dobro pogledajte i procijenite.

 

 

 

Dok gledate njegove fotografije, ovo je tako očito zar ne? Složiti ćete se s nama. Keba ovdje izgleda kao da je pravi rom, ali on to uporno negira. Nekada vam ne trebaju bolji dokazi od same fotografije. To se ovdje lako može uočiti, iako on stalno negira i krije.

 

 

 

Inače, Dragan Kojić Keba je poznati muzičar koji je rođen u Loznici, 1960.godine. On ima i kćerku Natašu Kojić koja je krenula njegovim stopama, ali je potom prestala da pjeva.

Zatim ima i sina Igora Kojića, koji je bivši fudbaler, a on je oženio Severinu Kojić. Najpoznatije pjesme Kebe su Ona to zna, Imao sam, Kukavicu i Kad puca nek puca, Ti Hodaš sa njom i Cvjećar.

Keba je inače i optužen da je imao ljubavnicu i da je to njegovo dijete, ali on nikada nije pristao da ide na testiranje i to je negirao uvijek. Nikada nije dao da se priča o tome.

 

1 COMMENT

Comments are closed.