Đole Đogani otkrio na koju je foru odvukao Vesnu u krevet, a...

Đole Đogani otkrio na koju je foru odvukao Vesnu u krevet, a potom je otkrio i da li je bio sa Slađom u to vrijeme

762
0
SHARE

POPULARNI DENSER, ĐOLE ĐOGANI JE GOSTOVAO NEDAVNO SA SVOJOM SUPRUGOM VESNOM U EMISIJI KOD OGNJENA AMIDŽIĆA U AMIDŽI ŠOU, PRIČAO JE NEKE DETALJE I KAKO JE ZAPOČEO SVOJU VEZU SA SVOJOM SUPRUGOM VESNOM ĐOGANI.

On je rekao da se to desilo tek nakon razvoda od tadašnje supruge Slađane Delibašić koja je inače pjevala u grupi Đogani fantastico.

Ognjen je upitao Đoleta kada je provalio da mu se sviđa?

Bilo je to 2001.godine, nakon one priče koju smo pisali kada je snimila pjesmu Ponekad, pa kada je bila u emisiji kod njega tada, imali su dva tri nastupa u inostranstvu, znači, nakon osam devet mjeseci, kada je sve to prošlo, oni su krenuli.

Razveli su se slađa i on, napomenuo je Đole da ne bi bilo kakve priče, a potom su nakon sedam, osam mjeseci išli u Cirih, odnosno Cug, nije bilo uopšte hotelske sube, i onda je on rekao Vesni: Znaš šta, ti moraš sa mnom u sobi spavati ovdje, krenulo je tako, kazao je Đole.

Vesna je poznavala Đoleta dovoljno, bila je u plesnoj grupi, otkrila je i kako se on tada ponašao:

– nije je uopšte primjećivao tada, uglavnom je to bilo, ćuti tamo, ti pjevaš, pošto je ona uvijek pjevala iza, kada su se vraćali sa nastupa sa djevojkama. Iza, a on je sjedio napriejd.

Đole je inale jako poznati denser, koji je bio i velika zvijezda 90-oh godina, osnovao je grupu Đogani Fantastico, a trenutno on i njegova supruga Vesna Trivić Đogani čine ovu grupu.

Ono što ljudi slabo znaju, on je stric Lune.

NO COMMENTS