DOKAZ DA POSTOJE IZVANZEMALJIC?! Gledaoci u programu uživo vidjeli DVA NLO-a!

DOKAZ DA POSTOJE IZVANZEMALJIC?! Gledaoci u programu uživo vidjeli DVA NLO-a!

395
0
SHARE

Vjerujete li da izvan našeg svijeta, planeta, postoji neki sasvim drugi – na kojem ne žive ljudi, nego neka druga stvorenja? A možda žive i tamo ljudi?

Nije li to moguće, budući da u svemiru postoji toliko galaksija, planeta… od kojih mnoge nismo ni otkrili još? Zapravo, nismo otkrili ni 20% svemira. Malo stvari nam je zaista poznato o cijelom svijetu i univerzumu – i toliko toga se još može otkriti. Zašto onda ne bi postojali izvanzemaljci?

Naravno, to je samo jedna od teorija. Vrlo je moguće da to ništa ne postoji. Ali su mogućnosti beskrajne…

Snimka iz jedne televizijske emisije postala je izuzetno popularna nakon što su na ekranima gledaoci ugledali dva tzv. neidentifikovana leteća objekta.

Na snimci KOIN 6 Newsa u Oregonu, voditelji su govorili o tadašnjim vijestima, a u pozadini je bio grad Portland.

Za vrijeme njihovog razgovora, činilo se da su dva svjetleća objekta letjela na nebu, a zatim kroz noćno nebo nestala potpuno u drugom pravcu.

Neki koji su to vidjeli, nisu mogli vjerovati svojim očima, a video je i na Youtube podijeljen, te je jedan od korisnika napisao kako “stvarnije ne može biti”.

Video je pregledan više od 150 hiljada puta i žestoku je debatu zapalio.

Jose Santana među onima je koji vjeruju kako je ovo istinito i da su to bili NLO-i.

‘Šta će reći oni koji ovo kritikuju, da je to bio samo bljesak kamere? Ne baš, Ovo je stvarno bilo’, napisao je Jose u komentaru.

Međutim, u teoriju neidentifikovanih letećih objekata, drugi sumnjaju i kažu da je bljesak zapravo došao od svjetla skupog auta, dok drugi tvrde da je to ipak samo bljesak kamere.

Pogledajte video i sami zaključite:

Šta vi mislite? Postoje li, nećemo baš reći izvanzemaljci, ali stvorenja na nekom drugom planetu za koji mi još ne znamo – i kojeg još nismo otkrili? Pišite nam u komentarima!

NO COMMENTS