DOK SE NJENE KOLEGICE HVALE LUKSUZOM I OGROMNIM KUĆAMA: Ova pjevačica kuha...

DOK SE NJENE KOLEGICE HVALE LUKSUZOM I OGROMNIM KUĆAMA: Ova pjevačica kuha ručak na smederevcu!

611
0
SHARE

Poznate ličnosti su uvijek voljele da se hvale svojim luksuzom u kojem žive i uživaju. Možete i da primjetite njihove skupocjene ručkove i večere, kao i objave na društvenim mrežama, ali ima jedna među njima koja se izdvaja od ostalih, a radi se o popularnoj Slađi Alegro.

Ona nikada u svom životu nije napravila niti jedan jedini skandal, uživa da pjeva i da sa publikom se zabavlja. Kada je ona u pitanju, uvijek je važila za jednu normalnu i skromnu djeovjku, lijepo je uvijek bila odmjerena, jako talentovana pjevačica, nikada niti jedan skandal nije napravila. Nikada nije imala ni komplekse, zbog toga je ostala i normalna.

 

 

Ručak je pravila Slađa Alegro i pohvalila se tim, ništa ne bi bilo čudno da nije u pitanju neka moćna kuhinja, ona je pokazala da se ničega ne stidi.

Naime, iako trudna, svoj ručak je spremala na popularnom smederevcu, pohvalila se tako fotografijom gdje je sjedila pored njega i spremala ručak. Komplekse koji su nepotrebni sebi nikada nije stvarala niti ima zbog čega.

 

 

Fotografiju koju je ona objavila je sve oduševila, da li možete da zamislite reakciju ljudi koji su ovo vidjeli… Njoj su svi redali pohvale i pozitivne komentare. Sve nas ovo vraća u djetinstvo, zar ne? I dan danas se u većini domaćinstava koristi smedereavac, na njemu se pravi ručak.

Možete li vi nešto dodati na ovo? Velike hitove stvara Slađa u posljednej vrijeme, a mi vam sada donosimo njenu pjesmu. Inače, ona je imala pobačaj dva puta, a sada čeka dijete konačno.

 

NO COMMENTS