Dobar sat, skupa garderoba, skupo vino i tamburaši, to je ono što...

Dobar sat, skupa garderoba, skupo vino i tamburaši, to je ono što se nalazi kraj momka o kojem je pričala cijela SRBIJA jer nema šta da jede…

648
0
SHARE

Svi ste sigurno čuli potresnu ispovijest Milana Jevđića koji je pričao da nema šta da jede, da studira medicinu i da je pri kraju studija, polaže sve u roku, ali se zna desiti da nema šta da jede.

Osim toga, on je govorio i svoju tužnu priču u emisiji Život priča na TV PRVA, između ostalog je rekao kako nema za knjige, kao nema ni adekvatnih uslova za studiranje.

Tužnu priču je započeo tako što je govorio da su mu se roditelji rastavili kada se on rodio, da je otišao od majke i očuha kada ga je ovaj prebio, i on je na taj način raznježio SRBIJU. Ipak, on je podijelio Srbiju.

I dok bi ga neki na krst razapinjali, imamo i one koji bi mu rado pomogli i koji vjeruju u njega. Imamo i one koji misle da je on veliki manipulator.

Radi se o studentu medicine, on je poznat po tome jer je polagao sve u roku, ali ipak, njega život nije mazio. On je govorio da se znalo desiti da nema šta da jede za vikend, a tako je čini se obmanuo i voditeljku TATJANU VOJTEHOVSKI, ali i Srbiju cijelu.

Ipak, nakon te priče, osvnanula nam je i jedna fotografija gdje je on prikazan i gdje možete da vidite kako on uživa kao da ima novca u životu. Ovdje pije skupo vino, dok kraj njega sviraju tamburaši. Nedavno je izašlla fotografija gdje on uživa u Monte Karlu.

Pitamo se, ako on nema novca, kako sebi priušti takav luksuzan život…

 

Milan jevđić je obmanuo javnost, to je definitivno tako

 

 

NO COMMENTS