Dešava se nešto čudno na planeti Zemlji – pogledajte šta se sve...

Dešava se nešto čudno na planeti Zemlji – pogledajte šta se sve pojavila u jezeru i sve prestravilo

359
0
SHARE

PLIVAČ PO IMENU EMILI ŠVALEK SE UTOPIO U JEZERU BERIJESA 1997.GODINE, TAČNO PRIJE 21 GODINE. POVUKAO GA JE OGROMAN PRITISAK IZ VRTLOGA DOK SE KUPAO, POTOM GA JE UVUKAO UNUTRA.

Toliko je iznenadio nastali ogromni vrtlog sve posjetioce kalifornijskog jezera Berijesa, koji se uz cestu nalazi. NIje nikome ni bilo jasno šta se to desilo u tom trenutku, pa je to naučnicima postala posebna zanimacija.

Mnogi prolaznici koji su se zatekli tu su se odmah upitali da li je riječ o nekom prirodnom fenomenu ili ne. Međutim, misterioni veliki vrtlog je djelo ljudskih ruku, vjerovali nam ili ne. On je poznat danas u svijetu ao Glory Hole, on služi da se isuši jezero. Nalazi se direktno uz branu, svrha toga je da se jezero preko nje ne preljeva. Prizori su u februaru ove godine snimljeni dronom, inače snimci oduševljavaju sve gledaoce. Svi se sada pitamo da li će ovo još koji život da odnese. Moralo bi se zabraniti kupanje, kako ne bi bilo više niti jedne žrtve.

Jezero je jedno od brojnijih, ono je sedmo najveće u Kaliforniji, njega je i sam čovjek napravio. Emili Švalek se utopi u njemu nakon što ga je povukao pritisak iz vrtloga.

Vidjeli ste i sami kako se pojavi ova rupa, šta reći na ovome, mi smo ostali iznenađeni zbog ovoga. Ovo može da odnese još ljudskih žrtava, kao što i sami vidite, stvari se vrtlog veliki, pritisak je ogroman i može da odnese veliki broj žrtava zbog ljudske gluposti. Sada ćemo vam još nekoliko pokazati

NO COMMENTS