Danas se predstavlja kao modna blogerka, a mudro šuti o poslu kojim...

Danas se predstavlja kao modna blogerka, a mudro šuti o poslu kojim se prije bavila: Ovo je prvi posao kojim se Luna Đogani bavila

380
0
SHARE

PRIJE SAMO DEVET MJESECI, ONA JE POSTALA UČESNICA NAJPOPULARNIEJG RIJALITIJA NA BALKANU, ZADRUGE. LUNA ĐOGANI JE SIGURNO SADA JEDNA OD NAJPOZNATIJIH MLADIH ŽENA NA BALKANU. KĆERKA JE JAKO POPULARNIH VODITELJA ANABELE ATIJAS I GAGIJA ĐOGANIJA, KOJI SU DEVEDESETIH GODINA ŽARILI I PALILI SA GRUPOM FUNKY G, A LUNA JE DANAS MODNA BLOGERKA.

Da li ste se ikada zapitali čime se to Luna bavila prije nego je postala modna blogerka? O tome nikada nije mnogo govorila, njena majka Anabela je prije dvije godine u jednom intervjuu rekla da njena kćerka studira hotelski i turistički menadžment, kao da se ostvarila i kao poslovni menadžer. Da li je Luna ikada bila kakav menadžer, obzirom da joj opće znanje nije na zavidnom nivou?

Menadžement trenutno studira, ovo će joj biti kao neka praksa, u njoj je neko nešto prepoznato i tako joj ponudio priliku. Drži joj palčeve, pa će vidjeti kako će se ona tu snaći. Vidi da je itekako zapela da nauči ovaj posao. Ima podršku uvijek, od svoje majke. Uvijek će imati za takve stvari, za marljiv i pošteni rad. Sretna je što je ona djevojka koja svoj novac na kulturan i pošten način zarađuje. To je njen najveći uspjeh, ali i ponos.

Anabela je rekla kako je jako glupo da kaže da joj je kćerka uspjela jer joj jeo na mati, nema to veze da li si ti nečiji sin ili kćerka, ne možeš uspjeti nigdje ukoliko nemaš ono nešto što bi se reklo.

Luna Đogani ima ono nešto, jer je prati preko 120 hiljada ljudi.

NO COMMENTS