Da li se vi sjećate Sanje buntonice iz serije “Bolji Život”? Ona...

Da li se vi sjećate Sanje buntonice iz serije “Bolji Život”? Ona ima 50 godina i ovako danas izgleda

577
0
SHARE

DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE POPULARNA SRPSKA GLUMICA, KOJA NAM JE SVIMA OSTALA ZAPAMĆENA PO SVOJOJ ULOZI U SERIJI BELA LAĐA, STIŽU DOLARI, SREĆNI LJUDI I BOLJI ŽIVOT.

To je bila 2008.godina, kada je dobila žensku ulogu u jako popularnoj seriji Moj rođak sa sela, deset godina poslije, dobila je i glavnu ulogu u jako popularnoj seriji Nemanjići – rađena kraljevine.

U filmovima je ostvarila zaista jako značajne uloge, imamo filmove kao što su Jagoda u supermarketu, kao i Tri Palme za dve bitange i ribicu.

Njena uspješna predstava u pozorištu Madlenijanum je bila DORUČAK KOD TIFANIJA, tu je odigraoa svoju vrhunsku ulogu Dubravka.

Svi dobro znamo da je ona bila i ikona tinedjžerskih 90-ih godina, snimala se serija Srećni ljudi, a ona je bila jedna od najpopularnijih lica na TV-u. U jugi je najpopularnija serija bila Bolji život, posljednjih nekoliko godina smo mogli svakodnevno gledati reprize te serije na RTS televiziji.

Brojne glumačke face su igrale u toj seriji, a Dubravki je ovo sigurno bila do sad i njena najpoznatija i najbolja uloga u seriji.

Sanja je sigurno bila nama jedna od najzanimljivijih djevojaka u seriji, nju svi pamte i kao najljepšu glumicu u seriji.

Ona je uspješnu karijeru nastavila i nakon serije Bolji život, danas ima 50 godina, možemo reći da i dalje sjajno izgleda. Kao što smo rekli, ona danas igra u seriji Nemanjići.

View this post on Instagram

O supruzi Stefana Nemanje nema puno istorijskih spisa. Zna se da je bila plemkinja i prije braka, ali ne zna se tačno porijeklo. Rodila je šestoro djece, a 1196. godine se zajedno sa suprugom zamonašila i uzela ime Anastasija. Preminula je 1200. godine i sahranjena je u manastiru Studenica. U seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“ njen lik igra Dubravka Mijatović, poznata po ulogama u seriji „Srećni ljudi“, „Moj rođak sa sela“ i „Bela lađa“. #nemanjići #vojinćetković #ćetković #rađanjekraljevine #vojincetkovic #nebojsaglogovac #dubravkamijatovic #slobodamicalovic #nemanjiciradjanjekraljevine #nemanjici #atvprogram #alternativnatelevizija#alternativnatv #premijera #ekskluziva #mladennelevic #domaceserije #atvbl

A post shared by AlternativnaTV (@atvbl) on

Inače, Dubravka i Lidija Vukičević su definitivno u seriji Bolji Život važila za najseksi djevojke.

NO COMMENTS