Da li sanjate MRTVE osobe? To nije slučajnost, evo šta to zapravo...

Da li sanjate MRTVE osobe? To nije slučajnost, evo šta to zapravo znači…

800
0
SHARE

OVO NIŠTA NEOBIČNO NIJE DA SANJATE NEKU OSOBU KOJA JE PREMINULA, ODNOSNO NEKO DA VAM DOĐE U SAN KO VAM JE DRAG. DESILO SE BAREM JEDNOM SVAKOME OD NAS, A SIGURNO SE NISTE NIKADA ZAPITALI ŠTA TO ZNAČI USTVARI. DA LI ZNATE ZBOG ČEGA VAM SE TAKVE STVARI UOPŠTE I JAVLJAJU?

Mi ćemo vam prenijeti riječi doktora Patrika Mekenmare, koji nam je odlučio sve detaljno objasniti. On je rekao da je u kratkom vremenskom razdoblju izgubio oca i majku, a tek šest mjeseci poslije je prvi put sanjao nekoga od njih. San mu je bio jako čudan, uopšte nije bio tipičan. U realističnijem obliku je sanjao to, a evo o čemu se radi:

 

 

 

Ovo su snovi koji nisu uopšte bizarni, snovi koji znaju da budu jako realni i vi imate osjećaj kao da je to sve java, kao da je stvarnost. Često se dešava da s njima u snu pričamo, a onda ujutru kada otvorimo oči, tada možemo svakog detalja da se sjetimo, što je inače rijetkost prava. Inače, kada sanjate nešto, i sami znate da je to drugačije potpuno, da se tada ne možete sjetiti detalja.

 

 

 

Šta to znači kada sanjate mrtvu osobu? Da li znate uopšte? To je znak da vas oni žele upozoriti, odnosno da se više ničega ne bojite, jer vam na taj način govore da postoji život poslije smrti, odnosno da trebate živjeti svoj život.

Bez ikakvog straha vi ćete sanjati mrtvog čovjeka od sad, nećete imati nikakvog straha. Nemojte da se bojite ako sanjate voljenu preminulu osobu.

 

Sada konačno znate šta to znači. Podijelite naš tekst, upoznajte i svoje prijatelje sa ovim značenjem o snovima preminule osobe.

I dalje ostanite uz našu stranicu, Nostalgično.info je tu za vas svakodnevno sa veoma korisnim informacijama iz svijeta života. Hvala što nas pratite, uživajte u pjesmi:

NO COMMENTS