Čovjek je očajnički plakao na pumpi dok mu je cijela porodica čekala...

Čovjek je očajnički plakao na pumpi dok mu je cijela porodica čekala u kolima – bilo joj je jasno šta se dogodilo

501
0
SHARE

Koliko god mislili kako je svijet otišao do vraga, morate ipak da shvatite kako ima i onih ljudi koji će pomoći drugima koji se nalaze u nevolji. Onda kada mislite kako je sve propalo, i da nema nikakvog spasa, doći će neko kao vaš spasitelj i pomoći će vam.

 

 

U javnosti se može mnogo toga sresti, imamo nekada situacije kada vam je potrebna pomoć drugih ljudi, a jedna djevojka je tako odlučila da pomogne čovjeku i njegovoj porodici jer im je bila prijeko potrebna pomoć.

Desilo se to na jednoj benzinskoj pumpi, a ona je točila gorivo i primjetila kako na jednoj benzinskoj čovjek plače…

 

 

 

Njemu je jako čudno bilo to što je čovjek bio u običnim sandalama, kao i čarapama, a napolju su bili minusi. Potom je vidjela kako se u automobilu nalazi i njegova žena koja je pokrivala rukama svoje lice, kao i na zadnjem sjedištu njena uplakana djeca. Nisu mnogo razmišljali, ona je odmah odlučila da vidi u čemu je problem.

Grcajući je čovjek svoju situaciju ispričao, plače jer ne može da svojoj porodici obezbijedi ni normalne uslove kakve čovjek treba. Stavila je svoju karticu na aparat, pa mu je platila pun rezervoar.

Čovjek je bio mnogo šokiran zbog ovoga, jer je navikao da ih izbacuju gdje god se pojave. Njegova žena je izašla kako bi zahvalila djevojci, a djevojka je uočila da je ona potpuno prljava.

Odvela ju je do automobila svog, dala joj je neke stvari, jakne, obuću a potom se stvorila i grupica ljudi, svako je sa sebe nešto skinuo i dao njima. Oni su bili šokirani zbog ljubaznošću nepoznatih ljudi.

 

NO COMMENTS