Čistačica zgrade u Banjoj Luci očitala lekciju stanarima (FOTO)

Čistačica zgrade u Banjoj Luci očitala lekciju stanarima (FOTO)

599
0
SHARE

Žena koja održava lift i stubište u jednoj zgradi u Banjoj Luci se mnogo iznervirala i odlučila je da napiše status povodom toga. Ona je bila izričito ljuta ne na djecu, nego na mame koje ne paze dovoljno svoje mezimce.

Ona se iznervirala zbog toga jer oni prljaju lift, a zatim je odlučila da im očita jednu veliku lekciju, napisala je na običan papir sve o tome… Ovo je bilo mnogo smiješno, svi su bili dirnuti zbog ovoga. Shvatili su koliko je zapravo težak posao čistačice.

 

 

U jednoj zgradi u Banjoj Luci, u ulici Bulevar Desanka Maksimović se pojavila poruka koja je sve iznenadila. Niko nije očekivao da će ovo vidjeti, a inače ova ulica je poznata po tome što se u njima nalazi mnogo djece. Nestašnim mališanima se dogodi da imaju nezgodu sa sokom, ili nekim sladoledom ili čokoladom, to obično završava na stepenicama, kao i liftu, ali niko nikad ne razmišlja koliko je neko plaćen da obavlja čišćenje za njima…

Jednu čistačicu je mnogo iznerviralo to što je vidjela, pa je odlučila da napiše na obični papir poruku i tako svima poslala jasnu poruku.

 

 

 

Ova žena inače radi na održavanju higijene, njoj nije problem doći i očistiti, ali joj je problem što mnoge majke ne poštuju to. Može se jednom desiti da se desi nešto slično, ali da se desi više puta, e to već ne može. Odlučila je da napiše poruku i da im pokaže kako se treba vaspitati dijete.

Plaćena je samo dva puta da čisti, ,a ne da dolazi svaki dan i da čisti za njima.

 

NO COMMENTS