Cijelo Porodilište Je Ostalo U Čudu: Na Svijet Je Žena Donijela…

Cijelo Porodilište Je Ostalo U Čudu: Na Svijet Je Žena Donijela…

632
0
SHARE

KAKVE SU TO ŠANSE KADA JE ŽENA BIJELA, A TADA CRNAC DA DOBIJU I DJECU KOJA ĆE BITI RAZLIČITE BOJE, ODNOSNO DA SE DOBIJU BLIZANCI KOJI NEĆE LIČITI JEDNO NA DRUGO, NEGO ĆE JEDNO DIJETE BITI CRNO, A DRUGO BIJELO.

Šanse za takvim stvarima su zaista nevjerovatno male, jedan na prema 500.hiljada, a da se to još jednom ponovi je šansa jedan na prema milion. Da li možete zamisliti to? Da li ste nekada vidjeli blizance koji su različite boje?

Ako niste, ostanite uz nas, je vam u nastavku donosimo jednu zanimljivu priču iz porodilišta.

 

 

Spuner Alison je bila trudna, ona je već jednom rodila prije sedam godina blizance, oni su bili različite boje, tada se svijet čudio i divio, ali opet nakon sedam godina, ona je ponovo zatrudnjela i ponovo je nosila blizance u sebi.

A opet kada ih je rodila, one su bile različite boje. Radilo se o Maji i Liji, obje su rođene bez problema, samo su se razlikovale po boji kože. Jedna je bila tamnoputa na tatu, a druga je bila bijela na majku.

Nastavile su tako porodičnu tradiciju, a prije sedam godina su sve iznenadili i bili su glavni u javnosti kada je ona rodila Loren koja je imala bijelu boju kože, a svijetlu kosu i plave oči, dok je Hejli ličila na tatu, tamnoputa, crna kosa i tamne oči.

 

 

Ovo je priča koja je obišla svijet munjevitom brzinom. Zaista divno iskustvo za ove roditelje, ovo je nešto što se ne viđa baš često, zar ne?

NO COMMENTS