Čeda Jovanović objavio Cecinu fotku iz ZATVORA – ovako je izgledala dok...

Čeda Jovanović objavio Cecinu fotku iz ZATVORA – ovako je izgledala dok je bila na ROBIJI

2138
0
SHARE

Već duže vrijeme vlada velika netrepeljivost između srbijanskog političara i srpske pjevačice Cece Ražnatović. Političar Čedomir Jovanović je sreo Cecu na žurci Željka Joksimovića, a na njegovim slavljima uvijek možemo vidjeti neke ljude koji se međusobno ne podnose.

Tako je bilo i ovaj dan, na žurku su došli svi, to je bilo još kada je Željko dobio blizankinje Anu i Srnu, Čeda i Ceca su bili jedni od gostiju iako oni godinama ne pričaju i ne razgovaraju.

Ugledao je Čeda Cecu koja je bila okružena novinarima, pa je tako odmah odlučio da stegne ruku svoje supruge kako bi što prije prošli do ulaza. Ispred kluba su se radila građevinski poslovi, a njegova supruga ga je jedva pratila jer je bila u štiklama, dok je on ubrzano hodao. Ipak, tokom cijele zabave, primjećeno je kako Čedomir drži glavu spuštenu, da ne bi gledao u pjevačicu ni u jednom momentu.

I ne treba da se čudite zbog čega je to Čeda radio, ne treba ni da čudite zbog čega su u lošim odnosima, jer je on objavio fotografiju iz zatvora. Počastio ju je fotkama iz zatvora, odnosno aludirao je na to kako je ona bila iza rešetaka određeni period. Ne treba se to zaboraviti, a potom je rekao tada da ona ima mrlje i da nije savršena kao što se misli.

Ceca je bila u zatvoru i to je sada druga priča, ali znamo da ona ovu fotografiju nikada nije oprostila političaru. Ipak, spominje se da se Jelena Karleuša nalazi u pozadini, jer je ona ta koja je u dobrim odnosima sa Čedomirom Jovanovićem.

NO COMMENTS