Cecini prijatelji žestoko isprozivali Lunu Đogani: Ciganka je sebi za pravo dala...

Cecini prijatelji žestoko isprozivali Lunu Đogani: Ciganka je sebi za pravo dala da proziv Anastasiju (video)

676
0
SHARE

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH BEOGRADSKIH FRIZERA JE STEVAN RADIVOJEVIĆ. ON JE FRIZER I SEBE NAZIVA JEDNIM OD ČLANOVA PORODICE RAŽNATOVIĆ PA JE NA OSNOVU TOGA DAO SEBI ZA PRAVE PROKOMENTARISATI AKTUELNE DOGAĐAJE KOJI SU SE DEŠAVALI U RIJALITIJU ZADRUGA. FRIZER JE SEBI DAO ZA PRAVO DA KOMENTARIŠTE ŠTA JE SVE LUNA GOVORILA O NEKADA SVOJOJ JAKO DOBROJ PRIJATELJICI, ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ. ODLUČIO JE FRIZER BRUTALNO DA ISPROZIVA LUNU ĐOGANI KAO NIKO DO SADA.

Što se tiče Lune Đogani, iskreno se nadam da će njoj jednog dana biti žao zbog svega što je rekla na račun Anastasije, zaista je nekulturno bilo reći to jer je dugo godina živjela u toj porodici, nadam se da će jednog dana i riječi izvinjenja uputiti prema njoj, kazao je frizer Stevan.

Luna Đogani je do sad mnogo puta govorila o odnosu sa Anastasijom, iznosila je nekada i jako teško stvari na račun Cecine kćerke i nasljednice.

Ona je između ostalog optužila i Anastasiju da je kriva za prekid njihovog dugog prijateljstva, jer je pod utjecajem Maše Terzić pala Anastasija, koja se u to vrijeme zabavljala sa njenim bratom Veljkom. Mnogo je Maša bila ljubomorna na Lunu, mislila je da će joj oduzeti Veljka, a Anastasija je bila u vezi sa Mašinim bratom, Kostadinom Terzićem, pa se tako zakomplikovalo sve.

Luna je do sad pokazala u rijalitiju da je prilično nestabilna osoba koja često mijenja svoje stavove, mišljenja i uvjerenja. Mnogi smatraju da je ona jedna od favorita za osvajanje pobjedničke nagrade, ali nakon zbrajanja glasova, ona je osvojila drugo mjesto.

NO COMMENTS