BRUTALNA UVREDA kakve se nikada nije čula do sad u ZVEZDAMA GRANDA...

BRUTALNA UVREDA kakve se nikada nije čula do sad u ZVEZDAMA GRANDA – zanijemila je publika kada je čula šta je Karleuša rekla Viki

695
0
SHARE

Svima je poznato da Viki Miljković i Jelena KArleuša i nisu baš u dobrim odnosima. Ove sedmice ćete moći da vidite jednu epizodu koja će sve da zainteresuje i da začudi zbog svega što je Jelena rekla za Viki Miljković.

Ove dvije pjevačice su se toliko žestoko posvađale, a sve je kulminiralo kada je Karleuša upitala DA JE ONA ŠERPA, DA JE TOLIKO PRAZNA I GLUPA, DA I NJENA ROĐENA MAJKA MISLI DA JE ONA VELIKA GREŠKA.

Pogledajte ovu najavu:

Nije ovo prvi put da se oni ovako žestoko svađaju, Jelena je nekoliko puta do sad pretjerala u svađi i znala je toliko da izvrijeđa Viki Miljković, da je nju to pogađalo.

Svađali su se žestoko nekoliko puta i Viki je znala da oplače zbog toga jer je niko ne štiti.

Viki Miljković je rođena inače u Nišu 1981.godine, ona je išla u osnovnu školu Maršal Tito, srednju muzičku Dr.Vojislav Vučković je završila, a kasnije je završila i muzičku akademiju u Prištini. Zorka i Svetomir su njeni roditelji i nisu podržali ideju da bude pjevačica.

Violeta kako je pravo ime njoj je snimila i pored toga album 1993.godine. Popularna pjesma na tom albumu je bila LOŠA SREĆA, Viki tada nije ostvarila neki veliki uspjeh. Mijenja se sve iduće godine, kada je napšravila album Hajde vodi me odavde, imala je dva hita, tu pjesmu i Nikom nije lepše nego nama.

Viki je još dva albuma izdala nakon toga, a velike hitove je stvorila kada je imala pjesmu Ne znam šta si tugo moja, Ženske bubice, koji je bio i njen najveći hit u karijeri. Idući albumi su joj održavali popularnost, ali nije bila na vrhu estrade.

2001.godine je potpisala ugovor sa Grand produkcijom, a potom je dobila pet velikih hitova kao što su Mariš li, Crno na belo, Bajadera, Ovog vikenda i Narukvice.

 

NO COMMENTS