BRENIN SIN OTKRIO TAJNU koju je 18 godina krio – “Apsolutno sve...

BRENIN SIN OTKRIO TAJNU koju je 18 godina krio – “Apsolutno sve ćemo ispričati!”

482
0
SHARE

Stefan Živojinović (25) odlučio je u dokumentarcu otkriti pravu istinu o svojoj otmici. Brenin stariji sin riješio je da snimi slično ostvarenje poput majke koja je objavila nedavno film Godine slatkog greha.

Ali, za razliku od Lepe Brene, najveće balkanske zvijezde koja je o karijeru govorila u svom projektu, Stefan će naglasak staviti na period svog života koji mu je bio najtraumatičniji – događaj iz 2000.godine.

-Budući da sam se odlučio baviti javnim poslom, želim pokazati narodu ko sam ja zapravo. Roditelji se nisu slagali s time u početku, zato što im stare rane otvara, ali sam ih uvjerio. Mnogo toga ima o otmici što javno nismo govorili ni ja ni moji roditelji. Apsolutno sve ćemo ispričati – kako i kada se to desilo – izjavio je Stefan.

Živojinović kaže da ne snima taj film kako bi dobio sažaljenje.

-Nisam nikad želio, niti želim sada da me zbog tog iko sažaljeva jer su se mnogo gore stvari dešavale nego što su meni. Prošao sam odlično šta mi se sve moglo desiti i na tome sam Bogu zahvalan. Iako sam samo 8 godina imao, to će za cijeli život ostati zapečaćeno. Ne može se to riječima opisati. Stoga ćemo izraditi rekonstrukciju otmice, neke ćemo glumce angažovati – kaže on.

Stefan ističe da je posljedice kidnapovanja dugo trpio.

-Dešavalo mi se da me bilo strah otići negdje ili ostati sam, ali sam to još kao klinac prevazišao. Presjekao sam i shvatio da si neću dozvoliti da se traumiram i tresem. Nije to život i ja nisam želio tako živjeti. Vodim se motom – idemo dalje! Upravo to u filmu želim objasniti. Osim toga, roditelji nisu htjeli napraviti debila od mene i držati me pod staklenim zvonom. Želio sam malo-pomalo slobodu i privikao se. Za život sam dobio drugu šansu i sad sam OK. Neizlječive su neke rane, ali naprijed idem! – poručio je on, koji muzičku karijeru uspješno gradi snimivši pjesmu za poznatu seriju Ubice mog oca i tri hita.

NO COMMENTS