Bred Pitt otkrio javnosti razlog zbog kojeg je Angelina naglo smršala. Ljudi...

Bred Pitt otkrio javnosti razlog zbog kojeg je Angelina naglo smršala. Ljudi su zaplakali

771
0
SHARE

ANGELINA JOLIE I BRAD PITT SU SIGURNO JEDAN OD NAJKONTROVERZNIJIH BRAČNIH PAROVA OD POZNATIH LIČNOSTI. NJIH DVOJE SU UŽIVALI U VELIKOJ LJUBAVI, ALI U POSLJEDNJE VRIJEME KOD NJIH NE CVJETAJU BAŠ RUŽE. I NA SVE TO, ANGELINI SE DOGODILA BOLEST, ZBOG KOJE JE SMRŠALA TOLIKO DA JE NIKO NE MOŽE PREPOZNATI. GUBITAK KILOGRAMA KRIJE BRDO TAJNI, A NJEN SUPRUG BRED PIT JE KONAČNO ODLUČIO DA IZAĐE PRED JAVNOST I DA KAŽE U ČEMU JE PROBLEM, ODNOSNO ZBOG ČEGA JE NJEGOVA SUPRUGA TAKO SMRŠALA. ON JE SA SVOJOM PRIČOM DIRNUO MNOGE LJUDE ŠIROM SVIJETA. KADA I VI PROČITATE, SIGURNO DA ĆE I VAS.

 

Rekao je kako je njegova draga žena oboljela. Kod nje se mogla primjetiti nervoza i to svakodnevno, najviše zbog posla sa kojim se bavi. Imala je i privatnih problema, ali i djeca su joj donosila jedan vid obaveza u životu. Počelo je sve sa gubljenjem kilograma, u jednom trenutku je bila toliko mršava da je bila neprepoznatljiva.

Nju niko nije mogao da prepozna, nije ličila na sebe, osjećala je bolove po cijelom tijelu, ali imala je i jaku glavobolju. Danima je ona plakala. Normalno nije mogla spavati, a Bred je rekao kako je mislio da će se u jednom trenutku razvesti, jer je vidio da im se brak ruši.

Kako je prolazio koji dan, ona je sve više propadala. Tamni podočnjaci su joj se pojavljivali, ona nije željela više da brine o sebi, odustala je od svega. Uzeo je Bred stvari u svoje ruke, shvatio je da je ona najbolja i najljepša žena na svijetu, odnosno da je on pravi sretnik jer ga je takva žena izabrala za saputnika. Počeo je da živi za nju, davao joj je više pažnje, poklona, poklanjao joj cvijeće. Uvijek je gledao da je iznenadi nečim novim i pozitivnim.

Na svakom intervjuu je pričao samo o njoj.

 

NO COMMENTS