Boba i Brena su me spasili kad nisam imao NI DINARA –...

Boba i Brena su me spasili kad nisam imao NI DINARA – Saša Popović opisao svoje najteže trenutke!

843
0
SHARE

Saša Popović je među najbogatijim ljudima u Srbiji, ujedno i direktor i jedan od vlasnika Grand produkcije.

Međutim, tokom devedesetih godina život mu nije bio tako bajan, kad se našao u velikoj krizi.

U banci Dafiment izgubio je mnogo novca za vrijeme devedesetih – a slabo ko zna za to.

Iskustvo koje je prošao tokom devedesetih godina, natjeralo ga da se počne baviti ozbiljnim biznisom i da se trgne. Popović kaže da su mu mnogo pomogli Boba Živojinović i Lepa Brena u to vrijeme, te iza njega stali u vremenima kad je bilo najteže.

U banci Dafiment izgubio je velike pare koje je sa Slatkim Grijehom zaradio. Saša kaže da je tamo izgubio sve što je stekao dok se bavio muzikom i da mu je tamo bila cjelokupna životina ušteđevina – sve je izgubio jer je na štednju stavio. To iskustvo ga je natjeralo da se muzikom počne ozbiljno baviti i da se trgne.

Kumovi Boba i Lepa Brena pomogli su mu kad nije imao ni “prebijenog dinara” i spasili su ga da mu to u životu ne budu najgori trenuci.

Popovića često napadaju i upućuju mu komentare da je on srpsku muziku sahranio, odnosno da su turskim melosom zatrovane mlađe generacije, ali on kaže da je uspio unaprijediti domaću scenu sa Zvezdama Granda.

S radom su počeli 1998. godine a na muzičkoj sceni se moglo naći mnoštvo arapskih, turskih i indijskih melodija i obrada. Na muziku nisu mogli utjecati, mogli su jedino da im savršene uslove obezbijede. Muziku su očistili od svega lošeg što su zatekli.

Šoumenski bend Lira šou osnovao je 1976. godine koji je narodnu muziku izvodio. Bend je promijenio ime u Slatki greh 1982. kad je u tom bendu pjevačica postala Lepa Brena. Kad se raspao bend, Popović se počeo baviti diskografijom u ZAM produkciji sa svojim menadžerom Rakom Đokićem. Lepa Brena i Popović 1998. su osnovali vlastitu Grand produkciju, nakon smrti Rake i prebacivanja vlasništva na njegovog brata s kojim su se ubrzo razišli.

NO COMMENTS