Bila mu je plesačica u grupi i ućutkivao ju je: Đole Đogani...

Bila mu je plesačica u grupi i ućutkivao ju je: Đole Đogani otkrio kako je odvukao Vesnu u hotelsku sobu, a evo gdje je tad bila Slađa (video)

468
0
SHARE

ĐOLE ĐOGANI JE OSNIVAČ I FRONTMEN GRUPE ĐOGANI FANTASTIKO KAKO SE NEKADA ZVALA OVA GRUPA, ON JE BIO U BRAKU I SA SLAĐOM DELIBAŠIĆ SA KOJOM JE DOBIO I DVOJE DJECE, A PRIZNAO JE KAKO JE VESNU ĐOGANI PRIVEO TEK NAKON RAZVODA OD DELIBAŠIĆKE.

Vesna je rekla kako on nju nije primjećivao tada, bilo je uglavnom ćuti tamo, nemoj da se dereš, ispričala je svoju priču Vesna, a potom je i Đole otkrio šta se sve tačno desilo između njih:

Bilo je to 2001.godine, dva tri nastupa su imali, Slađa i on su se razveli, nije bilo hotelske sobe, a potom je rekao, ti moraš sa mnom da spavaš.

Vesna je bila plesačica nekada u grupi Đogani, a na mjesto pjevačice je došla sasvim slučajno kada su nakon razvoda Slađe i Đoleta odlučili u Novi Sad da idu da čuju kako pjeva Katarina Kaya Ostojić, cilj im je bio da vide da li bi ona mogla pjesmu Ponekad otpjevati.

Vesna je tada sasvim slučajno otkrila svoj talenat, pjevaušila je, a potom ju je natjerao Đole da otpjeva do kraja pjesmu i tako su se samo vratili za 180 stepeni nazad.

Vesna Đogani i Đole Đogani su gostovali u emisiji kod Ognjena Amidžića u Amidžiju, gdje su pričali inače i s gledateljima o Luni i da li su je podržavali.

Đole je rekao kako je mijenjao mišljenja, nije pričao sa bratom i Anabelom dugo, tek su prije dva mjeseca progovorili kada su uputili jedno drugom riječi izvinjenja.

Đole je nekoliko puta javno osudio Lunu zbog svega što radi, rekao je da sramoti rod Đogani, dok je i Luna jednom prilikom u rijalitiju Zadruga rekla da joj je nažalost stric Đole.

NO COMMENTS