Bez problema pale automobil i na temperaturi -40 – ovo je njihov...

Bez problema pale automobil i na temperaturi -40 – ovo je njihov trik!

529
0
SHARE

Nas još uvijek nisu sustigle one zime kakve smo mi možda i očekivali. Vrijeme je i previše lijepo, već smo u februar mjesecu a nismo osjetili ni približno one hladnoće kakve smo zamišljali da će biti. Nismo imali ni preko -10. a kamoli onih vrtoglavih -40 kakve imamo u Rusiji i sličnim zemljama.

 

 

Za vas smo pripremili jedan trik, koji će vam pokazati kako da upalite svoj automobil ukoliko budu hladni dani i ne budete li mogli upaliti automobil. Svi vozači znaju kakvi su to problemi kada ujutru ne mogu da upale automobil zbog zabrzavanja goriva.

Ukoliko imate dizel gorivo, onda sigurno znate kakve su to muke da upalite automobil. Imati ćete velikih problema s tim, pogotovo ujutru kada krenete na posao.

 

 

Da li ste nekada imali taj problem, da ujutru hoćete negdje da idete, a ne možete da upalite vlastiti automobil, nema sigurno ništa gore od toga, nego kada morate da ga gurate da biste ga upalili… nemate odmah ni ljudi koji će vam pomoći pogurati automobil i upaliti…

Mnogo nervira ljude takva situacija, a ovdje imate nekoliko automobila koji su prikazani u video prilogu. Ovdje možete da vidite kako je to kada se upali Mercedes Benz ili Audi na temperaturi od -40, ili kojim slučajem rusko auto Lada ili Toyota. Sve imate pokazano i vjeruejmo da više nikada nećete imati problem da upalite automobil, jer ćete uspjeti čak i na -40 upaliti, a kamoli ako je -20.

Nemojte dozvoliti sebi da vam gorivo zaledi, upalite automobil veoma lako, problem koji se može odmah riješiti. Ovaj video zapis pogledajte, on će vam sigurno puno otkriti. Nemojte da vam bude mrsko!

 

NO COMMENTS