Baka iz Mitrovice uspjela spriječiti krađu svoje unuke u bolnici – evo...

Baka iz Mitrovice uspjela spriječiti krađu svoje unuke u bolnici – evo kako je otkrila da se radi o krađi bebe

478
0
SHARE

STARIJA GOSPOĐA, INICIJALA A.M.B KOJA DOLAZI IZ SREMSKE MITROVICE JE ODLUČILA DA PODIJELI JEDNO JAKO POTRESNO ISKUSTVO SA SVIM RODITELJIMA KOJI SUMNJAJU DA SU IM IZ PORODILIŠTA UKRADENA DJECA.

“Nove roditelje” su odmah našli mojoj najmlađoj unuci u srpskom porodilištu, nisu mislili da će se njena baka pojaviti, a to sam ja, pa da ću sve sumnjive kockice da posložim. Konsultovala sam se sa ginekologom koji je vodio trudnoću, a potom sam uz saradnju sa svojim zetom uspjela da upropastim plan krađe bebe.

A.M.B koja dolazi iz Sremske Mitrovice je imala veliku želju podijeliti svoje iskustvo sa svim roditeljima koji zapravo sumnjajui da su njihova djeca ukradena iz porodilišta, da se nešto dešava, A.M.B. je shvatila pošto je i sama otkrila, da je osoblje u porodici sasvim drugu priču pričalo, zetovoj strani su jednu priču rekli, a njenoj kćerki drugu.

Čistu desetku je ženska beba dobila na porođaju, nije imala žuticu, ali su je oni ipak izolovali. Nije dozvoljeno njenoj kćerki da vidi bebu, nisu dali ni da pije mlijeko beba, a kada se majka pobunila da želi vidjeti bebu, tjerali su je u sobu.

Odmah je povjerila svoje sumnje ginekologu žena, Pobijednio je i po čeo da galami, tražio je od njih da odu do načelnika da bi riješili sve to, a kako ni tada ne bi dali bebu majci, da njena kćerka potpiše na vlastitu odgovornost da nosi bebu kući. Zetu nisu dali da dođe do načelnika, ali nakon galame koju su podigli, više niko nije branio viđanje male bebe.

NO COMMENTS