Baba Vanga je predvidjela 2 velika događaja za 2018 – evo šta...

Baba Vanga je predvidjela 2 velika događaja za 2018 – evo šta je rekla kada ćemo lično upoznati Boga i tako postati besmrtni

517
0
SHARE

BABA VANGA, SLIJEPA VIDOVNJAKINJA, ČIJI OBOŽAVAOCI SU TVRDILI DA JE ONA PREDVIDJELA PRECIZNO NAPAD NA NJUJORK 11.SEPTEMBRA, AO I BREGZIT CUNAMI KOJI JE RAZORIO INDONEZIJU 2004.GODINE, ALI I USPON ISLAMSKE DRŽAVE, KAZALA JE KAKO ĆE SE DESITI DVA DOGAĐAJA 2018.GODINE KOJA ĆE PROMIJENITI SVIJET.

Ova žena iz Bugarske koja je u 85-oj godini 1996.prejinula, imala je predviđanja za brojna stoljeća koja slijede, sve do 51. kada će se dogoditi prema njenim vizijama smak svijeta.

Dva velika godađaja će obilježiti ovu godinu, Kina će da nadmaši SAD i tako će da postane naredna svjetska supersila, a na Veneri će se p ronaći nova forma energije, to je ustvari drugi događaj.

The Parker Solar Probe je letjelica koja je po Judžinu Parkeru dobila naziv, to je astrofizičar, a trebala bi da poleti krajem jula 2018.godine.

Robotska letjelica NASA-e će da istražuje vanjsku sunčeva koru, mada neće na Veneru sletjeti letjelica, njenu silu gravitacije će koristiti da oko sunca napravi više letova.

Kako tvrde teoretičari zavjera, Baba Vanga je tako predvidjela novu formu energije da će otkriti ta misija. Čini se i njeno drugo predviđanje ostvarim,, jer Kina napreduje sve više u ekonomskom pogledu, lako bi mogla da preuzme tron od SAD. Ove godina je postala najveći svjetski uvoznik, a na samom vrhu vojnih i ekonosmkih sila se našla.

Popularna istraživačka grupa The Conference Board je prije dvije godina procijenila da će do 2018.godine globalnom BDP-u kineski doprinos da pretekne američki.

Sada između ostalog pogledajte i ovaj video snimak, koji vam mi u prilogu ostavljamo, o tome šta je zapravo Baba Vanga predvidjela za naredni period. Kako vam se za sada čine njena predviđanja, da li nam možete reći?

NO COMMENTS