Baba Jovanka otkrila recept za zavođenje: Namažete OVO i jurit će vas...

Baba Jovanka otkrila recept za zavođenje: Namažete OVO i jurit će vas kao pčela košnicu

775
0
SHARE

BABA JOVANKA JE POZNATA U SELU U KOJEM SE NALAZI, ONA JE OTKRILA DJELIMIČNO SVOJ RECEPT I REKLA JE DA ĆE VAS ŽENE JURITI KAO PČELE KOŠNICU AKO OVO URADITE… SIGURNO DA SPADA U RED NAJPOZNATIJIH BABA SVIJETA, NJENI ČAROBNI LIJEKOVI SU MOĆNI I SVI SU ČULI ZA NJIH. U SRBIJI JE DEFINITIVNO NAJPOZNATIJA OSOBA, U NJENOM DOMU SE UVIJEK NALAZI MNOGO LJUDI. RED MOŽETE I NAPOLJU DA VIDITE KOLIKO JE DUG. SAVJETE SVI TRAŽE OD NJE.

 

 

Ako vam ništa ne upali na kraju od metoda za zavođenje, znate kome se trebate obratiti. To je baba Jovanka, koja živi u mjestu Jabukovac, malo selo. Poznata je po tome što gata, što može da proriče budućnost, a ima veliki dar i da riješi muške probleme.

Ona će vam pomoći da riješite problem svoje, otkriti će vam iste one metode koje koriste dame da ih muškarci love. Jovanka je objasnila zbog čega oni trče za njima. Kaže da se oni prvo namažu, a zatim će izaći napolje kako bi zavodili. NJih zbog toga jure muškarci baš kao što pčele jure košnicu. Zatim nam je otkrila tajnu i šta to mažu djevojke na sebe…

 

 

Otkrila nam je da se doda malovode, koja se pomiješa sa bosiljkom (grančicom), a zatim se doda još nešto što nije htjela otkrivati.

Dobila je neobične moći, a rekla je da se danas pred njenom kapijom nalazi mnogo ljudi, koji čekaju u redu da im ona pomogne. Dva puta se udala, ali oba puta nesretno, jer su je pokušali prevariti.

 

NO COMMENTS