Arkanov sin, Vojin, okačio sliku sa Cecinom prvog vjenčanja – on je...

Arkanov sin, Vojin, okačio sliku sa Cecinom prvog vjenčanja – on je izazvao burne reakcije

513
0
SHARE

Vojim Ražnatović je odlučio da se našali na društvenoj mreži Fejsbuk postavljanjem jedne fotografije uz koju je dao jedan jako nezgodan komentar. Vojin dolazi iz prvog Arkanovog braka, on ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović.

Protiv nje već duži vremenski period vodi rat, ona je inače i druga supruga njegovog oca. Zbog čega se odlučio da joj se zamjeri, odnosno zbog čega je odlučio da je osramoti sa jednom fotografijom koju nismo imali priliku da ranije vidimo, to ne znamo, ali evo njegovog pravog komentara na sve to:

Prije Duce Šiptara nekada davno, moga oca Arkana i manje poznatog Hajrudina, dodao je Vojin

Podsjećamo vas, Vojin Ražnatović je ušao u sukob sa Cecom Ražnatović. On je i više puta namijenio teške riječi i uvrede na njen račun. Sa ironijom je napisao svojevremeno kako nije došao na proslavu punoljetstva Veljka Ražnatovića. Nakon što ga je Veljko nazvao Vojina licemjerom koji živi u Americi, Vojim Ražnatović koji je u braku sa NAtalijom Martinović se ponovo oglasio tim povodom:

Zamolio bih srdačno sve da me nikako ne svrstavaju u taj njihov medicinski cirkus. Ja se ponosim što živim normalno i skromnim životom kao običan svijet, ja sebi neću dozvoliti da se spustim na taj nivo da se raspravljam ni s kim putem društvenih mreža, da li to bio moj brat ili ne.

Vojin Ražnatović je svojevremeno napisao i jednu posvetu svom ocu, pa je okačio na svom profilu, vrijeme će da pokaže ko je branio čast i dostojanstvo naše loze, a ko je izdao.

NO COMMENTS