Aca Lukas pomenuo Zdrava Mamića, a potom poslao jaku poruku hrvatskim fudbalerima:...

Aca Lukas pomenuo Zdrava Mamića, a potom poslao jaku poruku hrvatskim fudbalerima: Navijam za vas, i tako zgrozio javnost u Srbiji

438
0
SHARE

POPULARNI SRPSKI FOLKER, ALEKSANDAR VUKSANOVIĆ KOJI JE SVIMA NAMA POZNAT KAO ACA LUKAS JE OSTAVIO JEDNU PORUKU HRVATSKIM NOGOMETAŠIMA I TAKO ODUŠEVIO JAVNOST U HRVATSKOJ, ALI I NE BAŠ U SRBIJI.

Hrvatska nogometna reprezentacija ja porazila selekcijU Danske nakon boljeg izvođenja penala (u regularnom dijelu igre 1:1) i tako su se plasirali u četvrtfinale Mundijala, a tamo će ih dočekati reprezentacija Rusije za borbu u polufinale. Susret se igra u Moskvi.

Aca Lukas je inače veliki prijatelj sa nekim fudbalerima reprzeentacije Hrvatske, pošto oni često dolaze na njegov koncert, a njihova igra, sportski duh i borbenost su oduševili ovog srpskog pjevača, pa je on odlučio da pošalje poruku podrške njihovoj selekciji:

Vidjeti ćemo sada kako će na ovo reagovati navijači Srbije, odnosno Delije, čuveni navijači Crvene Zvezde koji su poznati po tome što ne vole ni Hrvate ni muslimane.

Aca Lukas je dobio veliki broj pohvala zbog ovog statusa, oduvijek je bio čovjek koji je punio sale širom regiona, u Srbiji je mnogo omiljen, ali će postati omražen zbog ove poruke, jer su mu već prijetili neki i psovali zbog ovoga što je napisao.

Bilo je tu i šaljivih komentara, pa je neko rekao: Nećemo se lagati, svi znamo da Aca Lukas navija za Kolumbiju aludirajući na to što je Kolumbija poznata po narkotičkim sredstvima još iz doba Pabla Eskobara, čuvenog narkobosa koji je zaradio veliki broj novca na osnovu prodaje droge.

Šta vi mislite o izjavi jednog od najpopularnijih pjevača u regionu, da li biste nam nešto rekli povodom ovoga?

 

NO COMMENTS