Snimak je nasmijao cijelu planetu – Budući Tata Nikako Nije Bio Spreman...

Snimak je nasmijao cijelu planetu – Budući Tata Nikako Nije Bio Spreman Da Prisustvuje Porođaju

723
0
SHARE

DA LI IMA BOLJEG OSJEĆAJA NEGO SAZNATI DA ĆETE POSTATI RODITELJ I TO PO PRVI PUT U ŽIVOTU? SIGURNO DA NEMA, A POGOTOVO KADA DOĐE TAJ DAN KADA SE TREBA ŽENA PORODITI. MUŠKARCI MISLE DA JE TO LAKO I DA MOGU BEZ PROBLEMA PRISUSTVOVATI PORODU I GLEDATI ŽENU KAKO SE RAĐA. SVI MISLE DA BEZ PROBLEMA MOGU TO IZDRŽATI I BITI PODRŠKA ŽENI, ALI IMAMO OSJEĆAJ DA MUŠKARCI TEŽE PODNOSE TO OD SVOJIH SUPRUGA.

Ovdje vam donosimo jednu zanimljivu situaciju, koja prikazuje muža koji je imao veliku želju da prisustvuje porođaju svoje supruge. Mislio je da je to samo običan dan i da će on moći da gleda taj porođaj. Kada je ušao u operacionu salu, sigurno da nije očekivao da će mu se noge odsjeći, odnosno da će imati veću tremu nego njegova supruga. Pomislio je da će to sve lako proći.

Fizički je bio prisutan porođaju, ali pitanje gdje je bio psihički, jer je djelovao jako pogubljeno. Nije znao šta da čini.

 

Muškarci inače misle kako su jaki i kako mogu sve bez problema da izdrže, ali čini se da se prevare kada je riječ o porođaju, jer je tu zaista mnogo drugačije. Nije to baš tako lako, a vi ćete se najbolje uvjeriti kada budete gledali ovaj video zapis, koji je ostavio sve bez teksta. Novopečeni tata je bio i previše nervozan zbog svoje supruge, ipak, njegova reakcija je sve nasmijala, sigurno da je postao planetarno popularan zbog ovog video zapisa, a ipak želimo da kažemo kako je sve na kraju prošlo u dobrom izdanju, odnosno da se dijete rodilo zdravo.

Kako je to izgledalo u operacionoj sali, najbolje će biti da vi pogledate ovaj video zapis, mi smo ostali zaista bez teksta, veoma lijepa i pozitivna vijest. Uživajte u ovom video zapisu sa vašim prijateljima:

NO COMMENTS