15 godina je bila u braku sa Đoletom Đoganijem, sada imaju dvoje...

15 godina je bila u braku sa Đoletom Đoganijem, sada imaju dvoje djece: Svi Slađu Delibašić kao brinetu kojoj je Vesna Đogani otela muža, a sada je promijenila drastično svoj imidž

724
0
SHARE

DEVEDESETIH GODINA, SLAĐANA DELIBAŠIĆ KOJA DANAS IMA 49 GODINA JE BILA IZUZETNO POPULARNA KAO ČLANICA GRUPE ĐOGANI. ONA JE BILA UDATA I ZA OSNIVAČA OVE GRUPE ĐOLETA ĐOGANIJA, POPULARNOG DENSERA, A ONI SU DOBILI I DVOJE DJECE U TOM BRAKU, KĆERKE MARINELU KOJA JE PJEVAČICA I SILVIJU.

Kao brineta je poznata pjevačica oduvijek bila, ali se sada odlučila za jednu radikalnu promjenu. U plavu boju se ofarbala, a mnogi je nisu prepoznali kada su je vidjeli.

View this post on Instagram

Doslo je vreme za malu promenu🤗✂️

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

Ona je i sama napisala kako je došlo vrijeme za malu promjenu, napisala je nekadašnja članica popularne grupe. Nju su pratioci odmah obasuli pozitivnim komentarima.

Malo promjene, vrh je. Odlično ti stoji ta promjena, dok je jedan korisnik primijetio sličnost i sa velikom zvijezdom Madonom.

Mnogo ličiš na Madonu, ti zapravo to i jesi, samo naša, glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Instagram.

Inače, razvod Đoleta i Slađe se desio 2001.godine, pa je tako odmah uslijedila i smjena pjevačica, a umjesto Slađe, na njeno mjesto je došla Vesna Trivić, koja je kasnije postala i druga supruga Đoleta Đoganija, osnivača popularne grupe Đogani Fantastiko kako se početkom karijere zvala grupa, koja je osnovana 1992.godine.

Đole je rekao kako mu je malo falilo da prestane da se bavi pjevanjem i igranjem, nije imao ni ljude, ni pjevačicu, onaj koji je pisao tekstove i producirao je bio on.

Katarina Kaja Ostojić je trebala doći na Vesnino mjesto, kada je dobio pjesmu PONEKAD, pokušao je naći pjevačicu, a Vesna mu je pomagala, kasnije je stupio u kontakt sa Kajom da čuje kako pjeva. Vesna je počela pjevušiti u jedmom trenutku u kolima, stao sam i zamolio je da otpjeva, njoj je bilo zbog SLađe glupo ali ju je uspio natjerati i to je bilo to. Auto je okrenuo za 180 stepeni i vratili su se u Beograd.

NO COMMENTS