12-godišnja djevojčica postala majka: Kada je rekla ko je otac, svi su...

12-godišnja djevojčica postala majka: Kada je rekla ko je otac, svi su se skamenili…

743
0
SHARE

U Ukrajini se dogodila jedna situacija koja je sve iznenadila, a radi se o tome da je ovo išlo uživo u emisiji kada je jedna 12-godišnja djevojčica trebala da dokaže ko je otac njenog djeteta. Iako u početku nije htjela, majka je na kraju odlučila da žrtvuje svoju kćerku direktno u emisiju, da bi saznali ko je otac djeteta. Njoj je samo 12 godina što je šokirala ne samo Ukrajinu, nego i cijeli svijet.

 

 

Bizarna situacija koja je potresla cijelu državu, ali i cijeli svijet. Svi mediji su o ovome pisali. Tanja, koja ima samo 12 godina je u početku govorila da je otac njenog djeteta komšija koji živi odmah do njih. DNK test je rađen, a on je pokazao nešto sasvim suprotno. Odmah se sumnja bacila na njenog očuha, ali i na njena dva starija brata.

Tek kada je rečeno da će se raditi DNK analiza, ona je odmah promijenila ploču. Rekla je kako nije sama spavala, nego da je bila silovana i to je još više zaprepastilo ljude.

Dva brata i očuh su tvrdili da nemaju ništa s tim, da su nevini, ali su morali da prihvate DNK analizu, na kraju su to i uradili. Inače, majka 12-godišnje Tanje je žena koja ima 31 godinu i šestero djece. Na nju su svi izvršili pritisak zato što je svoje dijete izložila ovolikoj i nepotrebnoj sramoti pred ljudima uživo.

 

 

Misli kako je gledala da samo zaradi na osnovu ovoga, jer je znala da će biti gledano ako dođe uživo u emisiju.

Šta se to tačno dogodilo kasnije, najbolje će biti da vi ovo pogledate i da sami procijenite i date svoj sud, mi nećemo ništa ovdje više da otkrivamo, vaše je da sve saznate u narednom video zapisu koji možete da pogledate na linku ispod:

Obavezno ostavite svoj komentar na ovo, da li vas je zgrozilo ili ne?

 

NO COMMENTS